» SEO Audit

Ontdek de SEO mogelijkheden van uw website

Wilt u weten hoe uw website er voor staat op het vlak van SEO? Tijdens een SEO audit onderwerpen we uw website aan een grondige test en tonen we u concreet wat u kunt verbeteren.

Contact opnemen
weißer pfeil nach rechts

SEO Audit - meer duidelijkheid over uw potentieel.

Wat als je precies wist welke aanpassingen je moet doen?

Met onze SEO audit krijgt u een glashelder overzicht van de mate van optimalisatie van uw bestaande website.
Concreet ontwikkelen wij een catalogus van maatregelen die u technisch en inhoudelijk kunt optimaliseren om de performance, zichtbaarheid en opbrengst van uw website te maximaliseren.

Vervolgens ontvangt u van ons instructies, die u eigenlijk alleen maar klakkeloos uit hoeft te voeren..

Maximale Transparenz - glasklare Sicht auf Verbesserungspotenziale + Lösungen, die Sie nach einem rotem Faden implementieren können.

100% flexibiliteit - Geen contractverplichtingen of maandelijkse verplichtingen. U beslist zelf hoe u de optimalisatie uitvoert.

Een enorme boost voor uw SEO prestaties - voor betere trefwoord rankings en meer verkeer in minder tijd.

Verspil geen tijd met het oplossen van problemen - wij laten u zien aan welke stelschroeven u moet draaien.

Wat gebeurt er na de SEO audit?

Na het opstellen van een gedetailleerde catalogus van maatregelen, nemen wij de afzonderlijke punten met u in detail door en voorzien u, indien nodig, van richtlijnen, tools en templates, die u kunt gebruiken voor een zelfstandige implementatie.

Als u merkt dat de taken die voor u liggen uw competentie te boven gaan of dat u simpelweg de tijd niet kunt vinden om ze uit te voeren, helpen wij u om een oplossing te vinden.

Als u vindt dat de taken die voor u liggen uw kennis te boven gaan of dat u gewoonweg de tijd niet kunt vinden om ze uit te voeren, helpen wij u natuurlijk graag verder.

SEO Audit - zo zetten wij de puntjes op de i

In de onpage optimalisatie-audit onderzoeken we alle factoren en maatregelen die u direct op uw pagina kunt nemen (on-page).

  • Google Snippets & Metatags
  • Afbeeldingen op de website (Alt-Attribut)
  • Paginastructuur en navigatie
  • Structuur van de teksten (html-koppen)
  • Interne links
  • Gerichte trefwoorden

Het technische aspect van websites wordt tegenwoordig vaak verwaarloosd - en toch kan het het verschil maken tussen succes of mislukking op het internet. Wij controleren onder andere de volgende punten:

  • Beveiliging van de pagina: https protocol
  • hreflang-Attribuut
  • Toegankelijkheid voor Google: robots.txt

Zoekmachine-optimalisatie gebeurt niet (alleen) voor de zoekmachine - ook al doet de naam dat vermoeden. Want het gaat in de eerste plaats om de gebruiker, d.w.z. de mensen die actief naar iets zoeken in Google & Co.

Voor het succes van een website is het van elementair belang dat de gebruiker gemakkelijk en comfortabel zijn of haar beoogde bestemming bereikt. Dit wordt onder meer ondersteund door de in punt 1 genoemde punten - maar in de eerste plaats door een goed doordachte gebruikersnavigatie.

Het is geen geheim dat de meerderheid van de gebruikers tegenwoordig niet op hun desktop zit, maar op hun mobiele apparaat bij het zoeken in Google en op websites. De uitzondering op deze regel zijn sectoren met een sterke B2B focus - hier is er nog steeds een groot aandeel desktop, maar dit betekent geenszins dat de mobiele versie verwaarloosd moet worden.

Wij controleren uw site op mobiele vriendelijkheid en geven concrete suggesties over hoe deze te verbeteren.

Niets is deprimerender voor een gebruiker dan te moeten wachten tot een pagina eindelijk laadt, of tot de inhoud eindelijk wordt weergegeven na wat aanvoelt als uren wachten. Dit leidt tot hoge bounce rates - wat betekent dat bezoekers uw pagina meteen weer verlaten zonder enige actie te ondernemen.

Weet je ook waar hij dan heen gaat? Juist. Aan de concurrentie.

We controleren de prestaties van de pagina uitvoerig en doen gedetailleerde suggesties over hoe deze kunnen worden verbeterd.

Met modulaire systemen zoals Wix of Wordpress zijn de technische optimalisatiemogelijkheden vaak zeer beperkt. Bij deze systemen richten wij ons daarom op optimalisaties van inhoudelijke aard.

Van eerste consult tot SEO audit.

Contacteer ons voor een gratis eerste consult

Stap 1

Uw doelen.

Om uitstekende resultaten voor onze cliënten te bereiken, is het belangrijk precies te weten wat hun uitgangspositie en doelstellingen zijn. Wij sturen geen pakketten op aanvraag. Neem contact met ons op voor een eerste consult.

Stap 2

Uw mogelijkheden.

In een gratis eerste consult bekijken we samen hoe we u precies kunnen helpen, wat de uitgangssituatie is en welke doelen u wilt bereiken.

Stap 3

Uw oplossing.

U ontvangt een offerte voor een oplossing die is afgestemd op uw situatie en bedrijfsdoelstellingen.

Krijg nu duidelijkheid over uw positie in de Google zoekresultaten
.
Met een SEO-audit weet u precies waar uw SEO-potentieel ligt. U krijgt gedetailleerde instructies over hoe u ze moet toepassen.
Contact opnemen
100% SEO gespecialiseerd
Helder communicatie
Beproefde SEO strategie

De belangrijkste informatie over de SEO-audit.

Heeft u nog vragen? Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar tijdens onze kantooruren. Of gebruik ons contactformulier - wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op..

Wat is een SEO Audit?

keyboard_arrow_down

Een SEO audit is een technische en inhoudelijke doorlichting van een website volgens de belangrijkste SEO aspecten.

Een SEO audit moet worden uitgevoerd aan het begin van elke samenwerking, of voor de start van een grote SEO campagne.

Wat is een technische SEO?

keyboard_arrow_down

Technische SEO (Technical SEO) is een van de 3 deelgebieden van zoekmachineoptimalisatie, die zich met name richt op de technische optimalisatiemogelijkheden van een website.

Dit omvat factoren zoals pagina laadtijd, sitemap setup, Robots.txt enz.

Wat kost een SEO audit?

keyboard_arrow_down

De investering voor een SEO audit hangt af van de omvang van uw project.

Zo is een audit voor een website van een klein bedrijf aanzienlijk minder tijdrovend dan voor een online winkel met enkele duizenden producten en een blog.

Kan ik de optimalisatie zelf uitvoeren?

keyboard_arrow_down

Uitgerust met de catalogus van maatregelen die wij hebben opgesteld, zou u - ervan uitgaande dat u over enige technische kennis beschikt - in het algemeen in staat moeten zijn om alle inhoudelijke optimalisaties zonder problemen uit te voeren.

Voor technische optimalisaties (vooral laadtijd) kan het nodig zijn een ontwikkelaar in te schakelen. Neem gerust contact met ons op als dat nodig is.