Google Ads

Aanwezig zijn op het beslissende moment.

Met Google Ads kunt u potentiële klanten precies bereiken wanneer zij op zoek zijn naar een bedrijf als het uwe - of naar de producten of diensten ervan.

Contact opnemen
weißer pfeil nach rechts
handy mockup google suchergebnis

Google Advertenties - Top plaatsingen met 1 muisklik.

We zijn allemaal wel eens advertenties tegengekomen bij het Googlen, bewust of onbewust. Maar niet alle gebruikers zijn op de hoogte van het advertentiesysteem van Google. In de zoekmachine zijn er "natuurlijke" rankings die worden toegekend door zoekmachineoptimalisatie (SEO) te doen. De plaatsen boven de zogenaamde SERP's, lijsten met zoekresultaten, zijn gekochte advertenties met

Zoekmachine adverteren heeft als voordeel dat u zelf doelgroepspecifieke zoekwoorden kunt toekennen en zelf kunt bepalen wanneer en hoe vaak uw advertenties getoond moeten worden. Gebruikers van advertenties betalen alleen wanneer er daadwerkelijk een muisklik is.

Wordt onmiddellijk zichtbaar en plaats uw website boven de organische zoekresultaten.

Selecteer de zoektermen die het meest relevant zijn voor uw bedrijf.

100% kostenbeheersing - u bepaalt zelf hoeveel u per maand in Google Ads investeert.

Verlaag uw verkoopkosten op de lange termijn - met advertenties die gebruikers alleen te zien krijgen wanneer ze naar uw aanbod zoeken.

Word gevonden op Google.

Als Google Ads en SEO bureau hebben wij met succes tienduizenden euro's aan advertentiebudget ingezet voor onze klanten om hun marketingdoelen te bereiken.

In het kort: Google Ads zorgt ervoor dat uw website hoog in de zoekresultaten komt - en dat uw klanten u gemakkelijker kunnen vinden.
.

Voor meer telefoontjes, bezoeken en verkopen via Google.

Direct aanvragen
weißer pfeil nach rechts
handy mockup google suchergebnis

Waarom Google Ads?

Met Google Ads worden uw digitale advertenties getoond op het exacte moment dat iemand zoekt naar producten of diensten zoals die van u.

Er zijn weinig efficiëntere manieren om uw marketingbudget te besteden en inkomsten te genereren op het internet.

Er is nauwelijks een efficiëntere manier om marketingbudget te gebruiken en inkomsten te genereren op het internet.

Direct aanvragen
weißer pfeil nach rechts

Bereik uw klanten op alle apparaten

Mobiele zoekopdrachten zijn goed voor meer dan de helft van de zoekopdrachten op Google en voor veel adverteerders is het grootste deel van het verkeer afkomstig van mensen op hun mobiele telefoon.

In onze potentieel-analyse laten wij u in detail zien welke omzet met welke kosten u op welk apparaattype kunt behalen.

Direct aanvragen
weißer pfeil nach rechts

Merkopbouw met Google Ads:
Bouw aan uw merk

Een sterk merk verhoogt de waarde van uw bedrijf vele malen.

Het bereiken van een hoge mate van naamsbekendheid is een enorm voordeel - omdat mensen hunkeren naar dingen die ze kennen en kunnen vertrouwen.

Met Google SEA en SEO kunt u een immens bereik opbouwen - en in het lange termijngeheugen van uw toekomstige klanten blijven.

Direct aanvragen
weißer pfeil nach rechts

Van het eerste consult tot de eerste Google advertentie

.

Contacteer ons voor een gratis eerste consult

Stap 1

Uw doelen.

Om uitstekende resultaten voor onze cliënten te bereiken, is het belangrijk precies te weten wat hun uitgangspositie en doelstellingen zijn. Wij sturen geen pakketten op aanvraag. Neem contact met ons op voor een eerste consult.

Stap 2

Uw mogelijkheden.

In een gratis eerste consult bekijken we samen hoe we u precies kunnen helpen, wat de uitgangssituatie is en welke doelen u wilt bereiken.

Stap 3

Uw oplossing.

U ontvangt een offerte voor een oplossing die is afgestemd op uw situatie en bedrijfsdoelstellingen.


Ga nu aan de slag met Google Ads
.
Laten we samen uitzoeken hoe uw bedrijf kan profiteren van Google Ads.
Neem contact met ons op
100% Flexibiliteit
Transparantie / Meetbaarheid
Datagestuurd

De belangrijkste informatie over Google Ads.

Heeft u nog vragen? Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar tijdens onze kantooruren. Of gebruik ons contactformulier - wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe werkt Google Adwords?

keyboard_arrow_down

Via zijn advertentieplatform Google Adwords biedt Google adverteerders de mogelijkheid om een toppositie onder geselecteerde zoektermen te kopen tegen een vergoeding die per klik (CPC) wordt berekend.
Deze zoektermen kunnen individueel voor uw bedrijf worden onderzocht en via overeenkomstige advertenties in de zoekresultaten worden geadverteerd.

Voor wie is een Adwords-bureau de moeite waard?

keyboard_arrow_down

Een Adwords bureau is in principe de moeite waard voor alle bedrijven die ondersteuning nodig hebben bij het plaatsen en beheren van hun advertenties op Google Ads.

Door expertise en ervaring in het omgaan met Google Ads, kunnen de experts van een Adwords bureau u doelgericht ondersteunen.

Kunnen Google Ads worden gepauzeerd?

keyboard_arrow_down

Ja, Google Ads kunnen op elk moment worden gepauzeerd.

Zo blijft u ten allen tijde flexibel ten aanzien van uw advertentiebudget.

Welk budget voor Google Adwords?

keyboard_arrow_down

Het aanbevolen budget voor een advertentie hangt altijd af van het type advertentie, uw bedrijf, het budget en ook uw branche en doelgroep.

Door intensieve communicatie met onze klanten zorgen wij ervoor dat uw AdWords-advertenties zo relevant en op maat zijn als mogelijk.

Wanneer leveren Google Ads de eerste resultaten op?

keyboard_arrow_down

Ze zijn meestal onmiddellijk zichtbaar in de zoekresultaten onder de gedefinieerde zoektermen, zodra een Adwords-advertentie is geactiveerd.

Het is echter niet mogelijk om in algemene termen te zeggen wanneer de eerste resultaten in de vorm van leads, verkopen en dergelijke zullen aankomen. Onmiddellijke garanties voor succes zijn op dit gebied niet ernstig.

Wat kost een klik op Google Ads?

keyboard_arrow_down

De kosten per klik in Google Ads zijn afhankelijk van verschillende factoren - maar vooral van de concurrentie. Hoe meer adverteerders bieden op een bepaald trefwoord, hoe hoger de prijs wanneer een advertentie wordt afgespeeld en er op wordt geklikt.

Dit kunnen centbedragen per klik zijn, maar voor zoekwoorden die dicht bij het conversiepunt liggen en een hoge waarde hebben (bv. voor producten met een zeer hoge prijs en marge), zijn klikprijzen van meer dan 20€ niet ongewoon.

Wat kost adverteren op Google?

keyboard_arrow_down

Dit hangt af van twee dingen:

1. uw bedrijfstak - omdat in sommige bedrijfstakken de klikprijzen vele malen hoger zijn dan in andere. De prijs is in de eerste plaats afhankelijk van de nabijheid van het conversiepunt.
Voorbeeld: de Ø-CPC voor de zoekterm "een lening afsluiten" is ca. 13,00€. De Ø kosten per klik voor "tyre service" is slechts ca. 1.20€.

2. van uw budget - omdat in sommige sectoren Google Adwords alleen effectief kan worden gebruikt vanaf een bepaald budget. Als u bijvoorbeeld online verzekeringen wilt verkopen met een maandelijks budget van 100€, zult u niet veel succes hebben - omdat uw budget waarschijnlijk al opgebruikt zal zijn na nog geen 10 klikken op relevante trefwoorden.

Waarom Google Ads?

keyboard_arrow_down

Google Ads zijn een ongelooflijk effectieve manier om snel resultaten te boeken in online marketing. In tegenstelling tot advertenties in sociale media, gaat het bij dit type Google Ads om zoekverkeer - dat wil zeggen, potentiële klanten die al proactief op zoek zijn naar een product of dienst.

Bovendien kunt u, zelfs als u een nieuwe website hebt met geen enkel bereik, onmiddellijk zichtbaar worden voor potentiële klanten door Adwords-advertenties te gebruiken om topposities in te nemen op relevante trefwoorden.

Wat kost Google Adwords per maand?

keyboard_arrow_down

Dit hangt af van twee factoren: het budget dat u rechtstreeks bij Google moet betalen voor de advertenties of kliks, en een maandelijks vast bedrag voor de ondersteuning en voortdurende optimalisatie van uw advertenties. Het bedrag van de ondersteuningsvergoeding is gewoonlijk gebaseerd op de omvang van uw budget, want hoe meer budget u hebt, hoe meer administratief werk u moet doen..

Google Awords (SEA) of toch liever SEO?

keyboard_arrow_down

Dit hangt af van het budget dat u wilt investeren in zoekmachine marketing. Een van de voordelen van Google Adwords is dat er binnen zeer korte tijd resultaten worden geboekt - maar alleen zolang de advertenties actief zijn. SEO moet altijd op de lange termijn worden bekeken en is gericht op een duurzame toename van het websiteverkeer en de conversies.
Het is beslist zinvol beide maatregelen te combineren om zowel snel als op middellange en lange termijn resultaten te boeken.

Waarom heb ik een Adwords-bureau nodig?

keyboard_arrow_down

Een Adwords-bureau kan u helpen een start te maken in de wereld van online marketing en een van de meest lucratieve bronnen van bezoekers en klanten aanboren die er zijn - Google.

Als u al een advertentieaccount hebt en actief adverteert, kan een Adwords-bureau u helpen uw account te optimaliseren om zo de kwaliteit en efficiëntie van uw advertenties te verhogen. Dit kan natuurlijk worden bijgehouden in de account zelf, maar ook in Google Analytics.